ENG GER ALB SRB MKD
 

Effective strategy working out!

GSOPi është pseodonimi i Gëzim Sopi-t ndërsa PSi Technology është grupi me seline kryesore në Prishtinë (Kosovë), e themeluar në fillim te vitit 2008. Ndërsa prej vitit 2010 gjendemi edhe në Tetovë (Maqedoni) ku edhe e kemi rritur veprimtarin tonë.

Ofrojmë zgjidhje të kualitetit të lartë në lëminë e teknologjisë informative, zgjidhje origjinale hardverike dhe softverike, konsulencë, përkrahje dhe mirëmbajtje të sistemeve.

GSOPi ka një vizion shumë të kjartë dhe i cili çdo herë është në shërbim të klientit. Ne mundohemi që me shërbimet dhe produket tona te arrim deri në fazën kulminante për të plotësuar kërkesat e klientëve tanë.

 
 

Database Management

Zhvillimi dhe menaxhimi i bazave së të dhënave të konceptet më të gjëra të zhvillimit softuerik.

Web Developer

Hapësia ku zhvillimi i webfaqeve bëhet online. Kjo fushë i dedikohet vetëm personelit të grupit

School Materials

Në këtë fushë gjendet material shkollor të cilat profesori i referon për lëndën përkatëse.

 
 

Latest Projects

  • 25.03.2014 Gangster Cars - Loje kompjuterike

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque libero lectus, hendrerit a commodo sed, porta nec ante.

  • 03.02.2014 MartesaIme.com

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque libero lectus, hendrerit a commodo sed, porta nec ante.

  • 24.11.2013 KBI Bujanoc

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque libero lectus, hendrerit a commodo sed, porta nec ante.

View All RSS

Internet Consultations

in designing


Investor Relations

in designing

Get your project done!

Nëse kërkoni që projekti juaj të relizohet në kohën e duhur, të jetë efikas dhe fleksibil, ku përgjegjësit harduerike dhe softuerike i bartim ne, atëher mos henzitoni të kontaktoni këtu.

Macedonia

Tel.: +389 71 888 986
E-mail: gsopi@msn.com

Kosovo

Tel.: +377 45 993 576

Serbia

Tel.: +381 62 8060 718